Netopiere sú malé cicavce, ktoré sa kŕmia v noci, a práve preto ich mnoho ľudí nepozná. Vyskytujú sa po celom svete, okrem niektorých oceánskych ostrov, ale tiež Arktídy a Antarktídy. Počas noci sa zdržiavajú najmä na povalách, v jaskyniach, ale tiež rôznych úkrytoch, ktoré sú pre nich ochranou pred predátormi a nepriaznivými vplyvmi vonkajšieho prostredia.
Who Voted
Related Posts
Top Users (from last 30 days)
-
voria
440
-
RETIO_displays
100
-
Anna
100
-
prirodnamedici
100
Recent Visitors
Anna
RETIO_displays
prirodnamedicina
voria
zeten
Registrator
Support4companies
trailin
wiggo
lubo22
Need an avatar? Get Gravatar!